Palvelut

Palvelut

LVI-Urakointi

Teemme LVI-urakointia omakotitaloista isoihin kiinteistöihin.

LVI SUUNNITTELU

Parhaaseen lopputulokseen päästään ainoastaan hyvällä suunnittelulla. LVI-suunnittelulla voit säästää huomattavasti kustannuksissa. Oli kyseessä sitten uuden kiinteistön rakentaminen tai vanhan peruskorjaaminen. Meidän kautta saat suunnitelmat kohteeseesi.

IV PUHDISTUS

Säännöllisellä ilmanvaihtokanavien puhdistuksella ja ilmanvaihdon huollolla on merkittävä vaikutus ihmisten terveydelle. Puhdas sisäilma kohentaa esimerkiksi työntekijöidesi, perheesi tai asukkaidesi vireystilaa ja parantaa heidän unenlaatuaan. Yleinen suositusväli ilmanvaihtokanavien puhdistamiselle on 5 vuotta.

Tyypillisiä kohteita:

  • Omakotitalot
  • Rivitalot
  • Kerrostalot
  • Liiketilat

ILMANVAIHTO

Asennamme ilmanvaihtoja omakotitaloihin, rivitaloihin sekä suuremmat kohteet. Oikein mitoitettu ilmanvaihtokone ja hyvin asennettu ja eristetty ilmanvaihtokanavisto on hyvä perusta terveelliselle ilmanvaihdolle. Meiltä myös ilmastoinnin mittaus ja säätötyöt. Oikein mitattu ja säädetty talo on hiljainen ja vedoton.

Vaihdamme myös vanhat ilmalämmitysjärjestelmät uusin energiatehokkaisiin laitteisiin. Esim Lämpö iiwari, nibevari, Enervent pingvin kotilämpö. Meiltä myös ilmanvaihtokoneitten vaihdot. Vaihdamme vanhat energiaa kuluttavat ilmanvaihtokoneet uusin energiatehokkaisiin ilmanvaihtokoneisiin. Uudella ilmanvaihtokoneella syntyy säästöjä omistajalle. Talon arvo nousee.

LATTIALÄMMITYS

lattialämmitys on energiatehokas lämmitysjärjestelmä, joka tuottaa tasaista lämpöä huonetilaan tuoden lisää viihtyvyyttä asumiseen. Lattialämmitys toteutetaan aina yksilöllisen suunnittelun pohjalta. Putkitus määritellään tilakohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimitamme aina putkistokuvan lisäksi säätöarvotaulukon, jolla varmistetaan jokaisen putkistopiirin oikeat veden virtaamat.

Kohteita joihin toimitamme lattialämmitysjärjestelmiä:

  • omakotitalot ja mökit
  • pari- ja rivitalot
  • teollisuuskiinteistöt ja hallit
  • liikekiinteistöt, toimistot, kauppakeskukset